De ce Concept Training Center?

Concept Training Center a fost fondat din dorința de a oferi clienților acces la cele mai noi tehnici de îmbunătățire a performanței sportive într-un cadru tehnologic inovativ, venind totodată în întâmpinarea persoanelor care nu au obținut rezultatele dorite în cadrul unei săli tradiționale de fitness. Aflați mai multe despre cele trei principii care stau la baza Concept, mai jos.
Nu vei găsi o bandă de alergare clasică în sala noastră. Spațiul nostru este astfel conceput, pentru a oferi experiența unui antrenament complet utilizând cele mai inovative echipamente de pe piață, după modelul celor mai recunoscute centre de performanță sportivă din lume. Ne mândrim să fim prima sală din România echipată cu echipamentul mărcii americane Keiser, conceput pentru antrenamente funcționale în regim de rezistență constantă datorită funcționării pe bază de aer comprimat. Sistemul Fitlight ne permite conducerea antrenamentelor pentru optimizarea eficienței neuromusculare și cognitive în scopul îmbunătățirii vitezei, timpului de reacție sau coordonării. Optimizarea refacerii după efort, tratarea durerilor musculare și prevenția accidentărilor sunt de asemenea deziderate posibile în exclusivitate în centrul nostru prin tehnologia de ultimă generație.

Fie că urmăriți performanța sportivă, sunteți sportiv amator sau vă doriți să urmați un stil de viață mai sănătos, programele noastre sunt adaptabile tuturor, indiferent de nivelul condiției fizice și de vârstă.

Filozofia noastră de antrenament are la bază ultimele informații științifice disponibile referitoare la îmbunătățirea condiției fizice și aplicarea metodologiei specifice condiționării fizice pentru performanță, adaptată la nivelul de condiție fizică și la vârstă: Sistemul Fitlight ne permite conducerea antrenamentelor pentru optimizarea eficienței neuromusculare și cognitive în scopul îmbunătățirii vitezei, timpului de reacție sau coordonării.
  • Evaluarea nivelului actual de condiție fizică utilizând teste standardizate și echipamente specifice;
  • Stabilirea obiectivelor generale (spre exemplu, pierderea în greutate) și specifice (de exemplu, îmbunătățirea anduranței). Pentru sportivii care urmăresc performanța, această etapă se recomandă a se realiza împreună cu antrenorul principal, dar nu este obligatoriu;
  • Documentarea progresului prin fișe de evaluare intermediară/finală și prin mijloace video (opțional)
Practicarea sportului contribuie nu doar la menținerea sănătății fizice, dar și la adoptarea unor valori sănătoase, a căror fundație se fundamentează încă din copilărie. Cu toate acestea, există copii care au o înclinație nativă către practicarea sportului, dar și copii care nu sunt atrași de un anumit sport în mod particular.

Prin programele noastre, noi putem fi alături de copilul dumneavoastră atât în trecerea către următorul nivel de performanță sportivă, cât și pentru a-i atrage către mișcare printr-un antrenament distractiv.

Principiile care ghidează Concept și echipamentele noastre inovative fac posibilă adaptarea antrenamenteor la copii de la o vârstă fragedă. Echipamentele din dotare funcționează fie pe baza de aer comprimat, fie în baza lucrului mecanic efectuat de utilizator. Acest aspect funcțional determină reducerea șocurilor asupra articulațiilor și țesuturilor conjunctive ale utilizatorilor, făcând posibilă antrenarea copiilor, a căror sistem osos și muscular este în dezvoltare.

Galerie Foto